in-tv.dk


in-tv.dks nye nummer er 44 40 41 46.


Åbningstiderne er:
Hverdage: 10.00-21.00
Weekend og helligdage: 11.00-16.00

Om in-tv's organisatoriske baggrund pr. november 2022 -

- Læs nederst her på siden!

Sådan opretter du dig hos in-tv.dk:

Gå ind på in-tv´s side og under "mit in-tv.dk" vælges "tilmelding" (altså ikke under login!). Så får man mulighed for at oprette sig med selvvalgt kode ud fra sin bopæls-adresse.

Praktiske oplysninger:

For at se Web tv på Ipad, Iphone, åben App store og søg på PlayMaker.
For at se Web tv på Android enheder, åben Play store og søg på PlayMaker.

Vil du vide mere

For yderligere information se hjemmesiden www.in-tv.dk eller
kontakt: Tlf: 44 40 41 46 
Mail: info@in-tv.dk

Vil du vide mere
For yderligere information se hjemmesiden www.in-tv.dk eller
kontakt: Tlf: 44 40 41 46
Mail: info@in-tv.dk


Tilgå e-mail her:
https://webmail.in-tvmail.dk/

 

Meddelelser fra IN-TV kan hentes herunder:

Prisændringer 2023 - Holmstrup

Forårets driftsopdateringer Holmstrup 2022

Opsumering af seneste opdateringer og driftsstop

Opdatering - Holmstrup - uge 2

Lille opdatering i forhold til tv.

Sikkerhed og fastnet

IN-TV's baggrund/organisation

Antenneforeningen ejer et holding selskab, som ejer både IN-TV A/S og Vios. Vi har aftale med IN-TV. Vios er det selskab, som fremover skal sælge internet og TV på Antenneforeningens anlæg. IN-TV og Vios betaler for transmission på anlægget på lige fod med alle andre. Anlægget bliver også åbent for andre leverandører feks. Fastspeed. Stofa fik tilbuddet, men har takket nej. IN-TV og Vios køber TV kanaler ved udbyderne bl.a. gennem YouSee. Stofa har aldrig villet være med til, at der kom andre udbydere på Antenneforeningens kabelnet. Derfor har Antenneforeningen købt Stofa ud af nettet. Stofas monopol er derved blevet brudt.

På grund af at der skal flyttes forbindelser på flere tusinde (pt. vides antal af nye abonnenter ikke) er der indgået et samarbejde med Fastspeed om telefonservice. Vios bor i Aabyhøj – og ikke i KBH. - og har ansat nye folk her i Aarhus. Fastspeed har også ansat nye folk på telefonen i Kbh. Hvem man kommer til at tale med er sådan tilfældigt. Sådan foregår det også i bankers, Udbetaling Danmarks og andres call-centre osv.

Holmstrup og Søvangen er kunder hos IN-TV indtil vi selv ændrer på det. Erik Bløcher og jeg har i antenneforeningen bestyrelse spurgt ind til, hvordan vi står i forhold til hele omlægningen. Desværre ser det ud til, at man ved oplæringen af de nye ansatte i callcentrene ikke har fået fortalt, at der er et par boligafdelinger i IN-TV, som kommer ind på den samme hot-line på 44404460. Jeg har ikke tjekket, hvad der sker på nummeret, idet jeg får en autobesked om at der er ekstra ordinært travlt.

Åbningstider: Vios (og Antenneforeningn + IN-TV) har en butik i H.H. Seedorffsstræde, der har åbent hverdage mellem 08:00 – 16:00. Telefonisk hotline er åbent hverdage 10:00 – 21:00 og weekender 11:00 – 16:00. (Dette kan dog være ændret!)

Omkring nedbrud i halvdelen af Holmstrup den 3. november 2022:

Som jeg skrev, er det ikke tilfredsstillende, at der ikke oprettes en fejlsag ved den første henvendelse ved 11 tiden, uanset hvem i Holmstrup, der ringede. Men først da Mogens omkring 13.15 ringer til Jesper.

Med venlig hilsen
Edvin Juhl